O reteta simpla cu un gust exploziv de arome. Aceasta salata proaspata de vara combina gustul de fum de pe gratar cu dulceata piersicilor, prospetimea frunzelor de salata, putin picant de la ardeiul iute si sarat din branza Feta.

Incingeti gratarul cat timp taiati pieptul de pui in bucati medii. Puneti sare, piper negru si o lingura ulei de masline pe bucatile de pui dupa care le asezati pe gratarul incins - 3-4 minute pe fiecare parte.
Spalati piersicile si taiati-le in 6-8 felii. Turnati peste ele o lingura de ulei de masline si condimentati cu piper. Puneti pe gratarul incins bine, 2 minute pe fiecare parte.
Amestecati intr-un bol mic doua linguri de ulei de masline cu o lingura de miere, cele patru lingurite de otet si adaugati ardeiul iute taiat marunt. Daca nu vreti sa fie prea picant, lasati doar cateva seminte pe ardei sau deloc.
Asezati salata pe un platou mare si amestecati impreuna cu dressing-ul. Aranjati bucatile de pui si piersici si faramitati branza feta. Serviti cat este cald.
Ingredients
Directions
Incingeti gratarul cat timp taiati pieptul de pui in bucati medii. Puneti sare, piper negru si o lingura ulei de masline pe bucatile de pui dupa care le asezati pe gratarul incins - 3-4 minute pe fiecare parte.
Spalati piersicile si taiati-le in 6-8 felii. Turnati peste ele o lingura de ulei de masline si condimentati cu piper. Puneti pe gratarul incins bine, 2 minute pe fiecare parte.
Amestecati intr-un bol mic doua linguri de ulei de masline cu o lingura de miere, cele patru lingurite de otet si adaugati ardeiul iute taiat marunt. Daca nu vreti sa fie prea picant, lasati doar cateva seminte pe ardei sau deloc.
Asezati salata pe un platou mare si amestecati impreuna cu dressing-ul. Aranjati bucatile de pui si piersici si faramitati branza feta. Serviti cat este cald.