AuthoradminCategory, , DifficultyBeginner

O reteta simpla cu un gust exploziv de arome. Aceasta salata proaspata de vara combina gustul de fum de pe gratar cu dulceata piersicilor, prospetimea frunzelor de salata, putin picant de la ardeiul iute si sarat din branza Feta.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time25 minsTotal Time40 mins

Ingrediente
 1 Piept de pui dezosat 400 gr
 4 Piersici
 2 Linguri de ulei de masline
 1 Punga de salata (prefer mixul mediteranean de la Mega Image)
 100 g Branza Feta in saramura
Dressing salata
 2 Linguri de ulei de masline
 1 Lingura Miere
 1 Ardei iute
 4 Lingurite de otet de orez sau de mere

1

Incingeti gratarul cat timp taiati pieptul de pui in bucati medii. Puneti sare, piper negru si o lingura ulei de masline pe bucatile de pui dupa care le asezati pe gratarul incins - 3-4 minute pe fiecare parte.

2

Spalati piersicile si taiati-le in 6-8 felii. Turnati peste ele o lingura de ulei de masline si condimentati cu piper. Puneti pe gratarul incins bine, 2 minute pe fiecare parte.

3

Amestecati intr-un bol mic doua linguri de ulei de masline cu o lingura de miere, cele patru lingurite de otet si adaugati ardeiul iute taiat marunt. Daca nu vreti sa fie prea picant, lasati doar cateva seminte pe ardei sau deloc.

Asezati salata pe un platou mare si amestecati impreuna cu dressing-ul. Aranjati bucatile de pui si piersici si faramitati branza feta. Serviti cat este cald.

Ingredients

Ingrediente
 1 Piept de pui dezosat 400 gr
 4 Piersici
 2 Linguri de ulei de masline
 1 Punga de salata (prefer mixul mediteranean de la Mega Image)
 100 g Branza Feta in saramura
Dressing salata
 2 Linguri de ulei de masline
 1 Lingura Miere
 1 Ardei iute
 4 Lingurite de otet de orez sau de mere

Directions

1

Incingeti gratarul cat timp taiati pieptul de pui in bucati medii. Puneti sare, piper negru si o lingura ulei de masline pe bucatile de pui dupa care le asezati pe gratarul incins - 3-4 minute pe fiecare parte.

2

Spalati piersicile si taiati-le in 6-8 felii. Turnati peste ele o lingura de ulei de masline si condimentati cu piper. Puneti pe gratarul incins bine, 2 minute pe fiecare parte.

3

Amestecati intr-un bol mic doua linguri de ulei de masline cu o lingura de miere, cele patru lingurite de otet si adaugati ardeiul iute taiat marunt. Daca nu vreti sa fie prea picant, lasati doar cateva seminte pe ardei sau deloc.

Asezati salata pe un platou mare si amestecati impreuna cu dressing-ul. Aranjati bucatile de pui si piersici si faramitati branza feta. Serviti cat este cald.

Salata cu pui si piersici la gratar

(Visited 137 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *